Arvonta

Arvonta synttäreiden kunniaksi!

Minulla on synttärit 17.04. ja täytän 27 vuotta! Haluan juhlistaa syntymäpäiviäni laittamalla pystyyn synttäriarvonnan.
Lue alta ohjeet miten osallistua ja mitä voit voittaa!

Happy Birthday to me!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Voittaja on arvottu Facebook sivujen tykkääjien, uutiskirjeen tilaajien, Blogit.fi -seuraajien ja tähän postaukseen kommentin jättäneiden kesken. Kaikkien arvat laskettiin sen mukaan, montako niitä oli itselleen lunastanut.

VOITTAJA ON LAURA S. ONNEA!
Voittajalle on laitettu sähköpostiviesti postitusosoitetta varten.

Kiitos kaikille jotka osallistuitte arvontaan. Uusia upeita arvontoja tulee jatkossakin olemaan joten pysy kuulolla!

Arvonnan säännöt:

– Tilaa veronicakiani.com -uutiskirje, jotta saat aina viestin sähköpostiisi, kun blogissani on julkaistu uutta luettavaa! Mene etusivulle täältä ja jätä sähköpostisi. Muista vahvistaa tilaus!

– Tykkää veronicakiani.com Facebookissa

– Seuraa blogiani täällä:

– Jätä kommentti, missä kerrot osallistuvasi arvontaan ja halutettasi kerro mielipiteesi blogista. Voit esittää myös toiveita postauksien suhteen!

Voit osallistua arvontaan vain kerran, useat saman henkilön osallistumiset poistetaan. Tilaamalla uutiskirjeen, tykkäämällä Facebook -sivusta, seuraamalla Blogit.fi -sivustolla minua ja jättämällä kommentin osallistut arvontaan yhteensä neljällä (4) arvalla.

Kilpailu päättyy viikon päästä 24.04. 2018 ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse (uutiskirjeen tilauksen yhteydessä jätettyyn osoitteeseen).
Voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkaistaan tässä postauksessa arvonnan päätyttyä. Palkinto postitetaan voittajan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen veloituksetta.

Palkinto:

MAC Eye shadow X 15 / Cool neutral -luomiväripaletti (arvo 150 euroa)

42 thoughts on “Arvonta synttäreiden kunniaksi!

  1. Osallistun kahdella arvalla arvontaan! Rakastan matkailua ja haaveenani olisi joskus kokeilla matkaoppaankin työtä. Tämän vuoksi blogisi on juuri itselle mieleinen sivusto.
    Ihanaa synttäriä! 🙂

  2. Neljällä arvalla mukana. Blogisi on minulle uusi tuttavuus, löysin Blogit.fistä, kun etsin uutta luettavaa ja mitä nyt silmäilin, niin taidanpa tosiaan jäädä vakilukijaksi. Todella inspirovia kuvia ja mielenkiintoista infoa matkaoppaan työstä, jota olen itsekin joskus harkinnut ja muutenkin kun matkailu on mun yksi suurimmista intohimoista. Onnea ja kiitos tästä arvonnasta 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.