Kaupallinen yhteistyö

Elämyksien jalkapallomatka

Matkaoppaana huomasin miten viime vuosien aikana lomailijoista on tullut vaativampia lomansa suhteen. Yhä enemmän kaivataan lomalla elämyksiä, eikä pelkkä minimarketin ja uima-altaan välin ravaaminen enää riitä. Hyvä niin! Itse olen lomallani nimenomaan elämysten perässä ja usein valitsenkin jo lomakohteen sen perusteella. Tavallisten rantalomien lisäksi haaveena olisi myös päästä viettämään viikko risteilyaluksella tai lähteä kokemaan urheiluhuumaa kotisohvalta suoraan katsomoon!

jalkapallomatkat.com

Käytän paljon netin tarjoamia vertailusivustoja varatessani lentoja tai hotelleja. Sen sijaan, että käyn useita eri nettisivuja läpi ja kirjoitan hintoja ylös muistiin, saan ne kätevästi kaikki samalta sivulta yhdellä vilkaisulla.

Olemme isäni kanssa käyneet katsomassa paljon urheilua Suomessa; jääkiekkoa, jalkapalloa sekä koripalloa. Itse olen fudista harrastanut yli 7 vuotta nuorempana ja rakkaus lajiin on edelleen.
Nyt kun suunnitteilla olisi tänä kesänä hankkia lisää niitä elämyksiä isäni kanssa, oli mahtavaa, että törmäsin jalkapallomatkat.com sekä jalkapallolippuja.com -vertailusivustoihin.

jalkapallolippuja.com

Sivustot tarjoavat mahdollisuuden tarkastella jalkapallolippujen hintoja Euroopassa eri myyjiltä ja matkatoimistoilta. Voit ostaa pelkät jalkapalloliput parhaaseen hintaan, tai päästä helpolla ja valita suoraan matkapaketti. Näin ollen hintaan kuuluu otteluliput, lennot sekä hotelli. Pakettiin saattaa joskus kuulua myös ateria tai vaikka kierros stadionilla!

Ostamalla lennot ja hotellin erikseen, saatat joskus säästää jonkin verran rahaa. Ota kuitenkin huomioon, että halvin ei aina ole se paras vaihtoehto. Kun lähdetään ystävien kanssa viikonloppureissulle, ei aikaa haluta tuhlata selvittelemällä hotellin kanssa mihin varauksenne on hävinnyt tai huomata, että on tullut huijatuksi ottelulippujen kanssa. Netissä kun myydään myös kierrätettyjä kausikortteja ja näin ollen lippu on saatettu jo käyttää!

jalkapallolippuja.com

Pakettimatkan etuna on ehdottomasti sen helppous, luotettavuus ja se, että matkat ovat kokonaisuudessaan laadukkaita. Vertailusivustot eivät myy ottelulippuja tai matkapaketteja vaan tuovat kaikki vaihtoehdot eteesi, jotta sinun on helppo valita seuraava elämysmatkasi.

Helpoin tapa löytää mielenkiintoinen ottelu on etsiä sivuilta oman suosikkijoukkueen tai liigan mukaan. Koska ottelulippujen myyjät ovat eri, kannattaa aina huolella tarkistaa, mitä mihinkin pakettiin kuuluu ja minkälaisten ehtojen kanssa se tulee. Nettisivujen kautta voit myös olla helposti yhteydessä heidän asiakaspalveluun tai suoraan myyjään, mikäli sinulla on kysyttävää.

jalkapallomatkat.com

Jalkapallomatkat.com ja jalkapallolippuja.com -sivustoilla on paljon mielenkiintoista tietoa niin itse joukkueista kuin esimerkiksi stadioneista, joilla pelit pelataan.
Vaikka jalkapallo-ottelu on tietenkin koko matkan kohokohta, on reissun aikana mahdollista tutustua myös ympäristöön. Nettisivuilla kerrotaan hieman kohteesta sekä esimerkiksi kulkuyhteyksistä stadionille. Kannattaa myös etukäteen hieman tutkia, mitä kaikkea ehtii tekemään viikonlopun aikana ja etsimään suositut ravintolat valmiiksi.

Itse aion yllättää isäni ja ehdottaa jo täksi kesäksi meille yhteistä jalkapallomatkaa. Olen ollut vuosia matkaoppaana ja se kaikki aika on ollut pois perheeltäni joten tämä on hyvä tapa viettää laadukasta isä–tytär-aikaa. Toiste risteilylle sitten vaikka äidin kanssa!

*Kaupallinen yhteistyö jalkapallolippuja.com ja jalkapallomatkat.com -sivustojen kanssa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.