Kaupallinen yhteistyö

Älä luovu asioista, joista pidät!

Matkaoppaana olin usein pitkiä aikoja poissa Suomesta ja kaipasin maailmalla suomalaisia asioita, kuten ruokaa tai tv-ohjelmia. Ja kun taas palasin Suomeen, olisin tehnyt mitä vain, jotta voisin kokea ulkomailla koetut asiat uudestaan!
Onneksi tänä päivänä kaikki on mahdollista…

Florida, USA

Amerikan reissuilta olen jäänyt kaipaamaan kovasti kaikkia niitä ravintoloita ja maku-elämyksiä. Kunnon American cheese burger ja kylmää kokista, nam! Suomessa on tietenkin samoja pikaruokaravintoloita kuin Amerikassa, mutta puhun nyt niistä oikeista hampurilaisista.

Kova ikävä on myös valtavia ostoskeskuksia, missä kauppojen tarjonta tuntui olevan loputon. Kirjaimellisesti kaikkea oli tarjolla, ja vielä suomalaisen silmin hyvin edullisesti. Taisin naurahtaa ihan ääneen kun hypermarketti Walmartin kosmetiikkahyllyllä komeili Lumenen tuotesarja. Ajattelin, että täältä saa todella mitä vain – vaikka sitä kotimaistakin.

Las Vegas, USA

Amerikassa minulla oli kovassa käytössä sovellus, millä näki kaikki paikalliset diilit ravintoloihin, palveluihin ja tuotteisiin. Ostin sitä kautta usein lahjakortteja eri ravintoloihin ja kävin edullisesti kampaajalla.
Suomessa vastaava palvelu on onneksi myös saatavilla, nimittäin Offerilla.com. Minulle oli siis hyvin luonnollista siirtyä käyttämään Offerilla-sovellusta täällä Suomessa.

Sieltä bongasin myös nykyisen suosikkiravintolani, Bistro Capellan Espoossa. Heillä on aivan mahtava henkilökunta, niin ystävällistä ja aitoa palvelua! Ravintola on viihtyisä ja sisustettu tyylikkäästi.

Ruokalistalta saa valita hampurilaisten ja pihvien väliltä, tai voi vaikka kokeilla intialaista! Heidän kokki on kotoisin Intiasta, joten laatu on taattu. He myös tekevät itse juustoa, mikä sulaa suussa.
Mikäli kiinnostuit, Offerilla.comista saa tällä hetkellä Bistro Capellan ruoka-annoksia tarjoushintaan, esim. Burgerit kahdelle 20 euroa!

Restaurant Bistro Capella, Espoo, Finland

Suomen päässä saan siis jenkkiburgerihimoni tyydytettyä laadukkailla hampurilaisilla, mutta ulkomailla ollessani ikävöin (äitini lisäksi!) eniten yhtä asiaa; suomalaisia televisio-ohjelmia. Varsinkin maissa, missä kaikki ohjelmat olivat dubattuja ja tarjonta oli muutenkin aika surkeaa.

Onneksi tähänkin on olemassa ratkaisu; Suoratoisto VPN-yhteydellä. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttämällä suojattua ja salattua VPN-yhteyttä, pystyt anonyymisti ja turvallisesti selaamaan nettiä. Pääset myös käyttämään sivustoja ja palveluja, joilla on maakohtaisia rajoituksia.

Esimerkiksi Amerikan Netflixiä ei normaalisti pysty katsomaan Suomessa, koska sen käyttömahdollisuudet on rajoitettu maakohtaisesti vain Amerikkaan. Käyttämällä suojattua VPN-yhteyttä saat sen kuitenkin käyttöösi!

Cavtat, Croatia

Kannattaa tutustua VPN-suomi.fi -vertailusivustoon, minkä kautta löydät parhaimman VPN-yhteyden tarjoajan itsellesi. Kyseinen sivusto ei siis itse tarjoa VPN-palveluita, vaan vertailee eri palveluntarjoajia.
Sivusto on koonnut yhteen paikkaan parhaat ja luotettavimmat VPN-palvelut, joten sinun on helppo valita itsellesi sopiva. Suosituin heillä on ehdottomasti CyberGhost VPN. Se on myös edullisin!

Lomamatkoilla on siis mahdollista nauttia suomalaisista ohjelmista ja katsoa vaikka Yle Areena ulkomailla tai Ruutu.fi ulkomailla. Suoratoisto VPN-yhteydellä on täysin laillista ja turvallista, lue lisää asiasta VPN-suomi.fi -sivuilta.

Karpathos, Greece

*Kaupallinen yhteistyö Offerilla.com ja VPN-suomi.fi kanssa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.