Arvonta

Arvonta kesän kunniaksi!

Kesä on täällä! Laitan sen kunniaksi taas arvonnan pystyyn. Tällä kertaa voit voittaa Amerikasta tuodun Michael Korsin upean laukun, muista osallistua neljällä arvalla niin voittomahdollisuudet ovat paremmat!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Voittaja on arvottu Facebooksivun tykkääjien, uutiskirjeen tilaajien, Blogit.fi -seuraajien ja tähän postaukseen kommentin jättäneiden kesken. Kaikkien arvat laskettiin sen mukaan, montako niitä oli itselleen lunastanut.

VOITTAJA ON SAANA H. ONNEA!
Voittajalle on laitettu sähköpostiviesti postitusosoitetta varten.

Kiitos kaikille jotka osallistuitte arvontaan. Uusia upeita arvontoja tulee jatkossakin olemaan joten pysy kuulolla!

Arvonnan säännöt:

– Tilaa veronicakiani.com -uutiskirje, jotta saat aina viestin sähköpostiisi, kun blogissani on julkaistu uutta luettavaa! Mene etusivulle täältä ja jätä sähköpostisi. Muista vahvistaa tilaus!

– Tykkää veronicakiani.com Facebookissa

– Seuraa blogiani täällä:


– Jätä kommentti, missä kerrot osallistuvasi arvontaan ja halutettasi kerro mielipiteesi blogista. Voit esittää myös toiveita postauksien suhteen!

Voit osallistua arvontaan vain kerran, useat saman henkilön osallistumiset poistetaan. Tilaamalla uutiskirjeen, tykkäämällä Facebook -sivusta, seuraamalla Blogit.fi -sivustolla minua ja jättämällä kommentin osallistut arvontaan yhteensä neljällä (4) arvalla.

Kilpailu päättyy 11.06. 2018 klo 11.00 ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse (uutiskirjeen tilauksen yhteydessä jätettyyn osoitteeseen).
Voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkaistaan tässä postauksessa arvonnan päätyttyä. Palkinto postitetaan voittajan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen veloituksetta.

Palkinto:

– Michael Kors Ginny Crossbody -nahkalaukku (arvo 228 dollaria)

50 thoughts on “Arvonta kesän kunniaksi!

 1. Mukana kaikilla neljällä arvalla! 🙂
  Ihan mieletön laukku, rakastan värikkäitä laukkuja, supertyylikäs! Sun blogia on ihan parasta seurata, koska itsekin rakastan matkailua ja sun kuvat on niin laadukkaita ja kauniita et niitä on tosi kiva katsella!

 2. Ihana arvonta! Tilasin uutiskirjeen & tykkäilen Facebookissa, joten olen mukana kolmella arvalla.

  Blogisi on tosi mielenkiintoinen, tykkäsin varsinkin siitä postauksesta, jossa vertailit ulkomailla asumista Suomeen. Itse asun lähes puolet vuodesta Japanissa, ja pystyin samaistumaan yllättävän moneen kohtaan. Saman tyylisiä juttuja olisi ihana saada lisääkin. 🙂

 3. Blogi on ihan huippu! ❤ Tässä olisi aivan täydellinen laukku kesän juhliin ja tapahtumiin Kivan värinen piristys aina niin tylsille mustille vaatteille 4 arvalla avitetaan arpaonnea. Ihanaa kesää!

 4. Tyylikäs bloki!
  Ja ihana laukku olisi
  Mulla ei noin kalliita ja ihania laukkuja oo koskaan vielä ollutkaan, vaikka ikää 40v.
  Fb, kommentti ja uutiskirjeellä mukaan arvontaan.

 5. OSALLISTUN! Ihanan värinen laukku, liila on lempi värini. Olisi ihana piristys neutraalien väristen laukkujen joukkoon!
  Myöskin blogisi on ihan mahtava, varsinkin näin matkakuumeisena kesällä on ihana lukea!

 6. Tykkään lukea juttujasi, niissä ei ole turhaa jaarittelua ja ylisanoja. Tilaan myös kirjettä ja tykkään facessa joten oliko siinä sitten 2 arpaa!

 7. Ollut mukana aikalailla alkumetreiltä ja tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja ennen kaikkea laadukkaista kuvista, joita olet ottanut. Erityisesti itseäni on sinun blogi postauksissasi on koskettanut Ystävä Maailmalta,johon taisin kommentoidakin miten koskettavaa on pyteetön avun antaminen. Kun muistettaisiin aina antaa apua, kun toinen sitä tarvitsee. Kiitos mielenkiintoisesta blogistasi. Neljällä mukana arvonnassa.

 8. Neljällä arvalla mukana arvonnassa 🙂
  Tykkään kirjoitustyylistäsi ja kuvat on oikeen hyviä. Pidän vinkeistä, joita tulee etsittyä, kun reissua suunnittelee.
  Laukun antaisin siskolle synttärilahjaksi 🙂

  Mukavaa kesää!

  pia1972 at luukku.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.