Kaupallinen yhteistyö

Ideoita kesäloman viettoon Suomessa!

Matkaoppaana pääsin läheltä seuraamaan ihmisten tapaa nauttia lomastaan. Jokainen kokee asioista eri tavalla, mutta yksi asia yhdisti kaikkia lomailijoita maailmalla; Kiireettömyys. Aikatauluista vapaa loma sallii sen, että ihminen ihan oikeasti osaa rentoutua. Lentokoneesta saapui stressaantuneita ja joskus jopa hermostuneen oloisia ihmisiä, mutta loman jälkeen tunnelma oli aivan eri.
Voiko lomafiilikseen päästä täällä Suomessa, vai onko pakko lähteä etelään?

Trsteno, Croatia

Matkustelusta on tullut itselleni jo työnikin puolesta melkein elämäntapa. Se ei aina ole pelkkää nautintoa ja matkustamiseen liittyy paljon myös huonoja puolia. Itse paikasta toiseen siirtyminen on puuduttavaa. Aikaiset heräämiset, monen tunnin matkustaminen pisteestä A pisteeseen B.
Pieni stressi aina jostakin, tuliko kaikki mukaan, jäikö hotellille jotakin? Niin ihanaa kuin uusien paikkojen tutkiminen onkaan, välillä on mukavaa vain rentoutua täällä Suomessakin, ilman pienintäkään murhetta.

Flamingo Spa

Mikäli aika ja/tai rahatilanne ei anna myöten viikon etelänlomalle, voi täällä kotimaassakin keksiä viihdyttävää lomatekemistä.
Suosittelen kesällä tutustumaan Offerilla.com -sivustoon, jossa on huippu edullisia diilejä mm. ravintoloista, hotelleista ja kauneudenhoidosta. Itse olen Offerillaa hyödyntänyt jo yli puoli vuotta aktiivisesti kun kaipaan viikonlopuksi tekemistä tai haluan kokeilla uutta ravintolaa.

Flamingo Spa

Myönnän, että ensiajatukseni sivustosta oli, että eihän Suomessa voi saada asioita noin halvalla! Palvelu perustuu siihen, että yritykset tarjoavat superedullisia hintoja jonkin aikaa, jolloin he myyvät paljon diilejä ja saavat ihmiset kokeilemaan palveluitaan tai tuotteitaan. Ilman tarjousta kynnys vaihtaa lempiravintolaa tai kokeilla eri kampaajaa voi olla turhan suuri.

Minusta on parasta, kun ostan Offerillan kautta lahjakortin ravintolaan ja kerron ystävälleni loppusumman. Esimerkiksi viikko sitten lauantaina kokeilimme Helsingin keskustassa meille entuudestaan tuntematonta ravintolaa. Tarjoukseen kuului alkupala ja pääruoka, hinta oli 26 euroa. Ystäväni ei millään meinannut uskoa, että hinta oli molemmilta yhteensä 26 euroa!

Flamingo Spa

Kävin juuri ensimmäistä kertaa testaamassa Flamingon viihdekeskuksen kylpylän Vantaalla. Ihan uskomatonta, että en ole ennen sinne tajunnut mennä! Viereisessä Jumbon kauppakeskuksessa on tullut pyörittyä, mutta en tajunnut miten upea Flamingon kylpylä on. Se on aikoinaan voittanut World Luxury Spa Awards -kilpailussa kultaa ja ei mikään ihme.

Matkaoppaana on tullut nähtyä maailmalla upeita kylpylöitä, mutta silti tämä Vantaalta löytyvä helmi yllätti positiivisesti. Lippuja ostaessasi voit valita joko vesipuiston koko perheelle tai aikuisille suunnatun Flamingo Spa -osaston, johon sisältyy pääsy myös vesipuiston puolelle.

Käy tutustumassa Offerilla.com -sivustoon, heillä on tällä hetkellä juuri Flamingo Spa -liput huippuedullisesti!

*Kaupallinen yhteistyö Offerilla.com -sivuston kanssa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.