Kohdeopas

Floridan parhaat ravintolat

Floridan kolmen viikon loman aikana kiersin ahkerasti testaamassa ravintoloita. Ystäväni on asunut Lakelandissa vuosia ja hän esitteli minulle parhaimmat ruokapaikat. Listasin nyt suosikkini teille top-listaksi, joten jos suunnittelet lomaa Floridaan, nappaa tästä vinkit talteen. Nämä ravintolat ovat ehdottomasti kokeilun arvoisia!

Lakeland, Florida, USA

1. Lognhorn Steakhouse

Ehdottomasti lempiravintolani Floridassa! Longhorn Steakhouse tarjoilee parhaat pihvit – muuta en siellä syönyt (paitsi taivaallista suklaakakkua!). Palvelu on erinomaista, ruoka herkullista ja sisustus onnistunut. Kun ajattelet pihviravintolaa, ajattelet Longhorn Steakhouse ravintolaa.

2. Texas Roadhouse

Mietin pitkään kumpi vie voiton, Texas Roadhouse vai Longhorn Steakhouse – tämä tulee siis nyt tiukasti kakkosena! Pihvin sai juuri sellaisena kuin sen pyysi ja palvelu pelasi. Sisustus oli täydellinen roadhouse-tyylinen. Alkupalaksi tuotu leipä suli suuhun, sitä olisi voinut syödä ämpärillisen, mutta onneksi maltoin lopettaa ajoissa ja jättää tilaa täydelliselle pihville.

Texas Roadhouse

3. bd´s Mongolian Grill

Aivan mahtava ravintola! Ideana on, että kaikki mausteet ja ruoka-aineet ovat raakana noutopöydässä ja keräät kulhoon, mitä haluat syödä. Sen jälkeen viet kulhon kokille, joka wokkaa ruuan taidokkaasti edessäsi ja ta-daa; annos on valmis ja pääset nauttimaan sen pöytään. Voit ostaa joko yhden kulhon tai sitten unlimited, eli voit hakea niin useasti lisää kun haluat.

4. Smokey Bones

Tässä ravintolassa saimme loman parhaat chicken wingsit! Maanantaisin sai syödä niitä niin paljon kuin halusi, joten ne illat oli pyhitetty Smokey Bonesin siiville. Tarjoilu oli välillä vähän hidasta, mutta amerikkalaiseen tyyliin kuitenkin ystävällistä. Siipiin sai valita useasta eri vaihtoehdosta kastikkeen, tulinen ja valkosipulinen buffalo-kastike oli oma suosikkini. Täältä saa myös hyviä drinkkejä!

Smokey Bones

5. Tokyo Steakhouse

Olin ensimmäistä kertaa hibachi-ravintolassa! Hibachi on japanilainen ruuanlaittotekniikka, missä kokki valmistaa ruuan pöydässä suoraan lautasellesi. Ruuanvalmistus itsessään oli viihdyttävä kokemus, kokki teki temppujaan ja nauratti samalla koko seuruetta. Ruoka oli todella hyvää; paistettua riisiä, nuudeleita, kasviksia sekä kanaa ja lihaa. Paikka itsessään kaipaisi hieman ehostusta, mutta hyvä ruoka ja hibachi-kokki olivat mahtavia!

Tokyo Steakhouse

6. Johnson´s Barbeque

Hitaasti kypsennettyä lihaa ja valtavan kokoisia sipulirenkaita. Johnson´s Barbeque ravintola oli paikallisten suosikki ja tupa oli arkenakin aina täynnä. Ystävällinen henkilökunta ja laadukasta ruokaa saavat minut palaamaan tähän ravintolaan. Sisustus oli myös tyypillinen amerikkalaiselle ravintolalle ja kokonaisuus onnistunut.

Johnson´s Barbeque

7. Olive Garden

Ihana italialainen ravintola, mikä tarjoilee valtavia pasta-annoksia! Jokaisen aterian hintaan sai valita keiton tai salaatin sekä valkosipulisia leipätikkuja. Vadelmalimonadi oli mielettömän hyvää, suosittelen! Ravintolan sisustus oli kaunis ja siellä viihtyi hyvin. Viikonloppuisin jonotusaika saattoi olla jopa tunnin, joten paikka on suosittu.

Olive Garden
Olive Garden

Käy myös kurkkaamassa Floridan parhaat pikaruokaravintolat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.