Kaupallinen yhteistyö

Matkaoppaan vinkit pakkaamiseen

Loma lähestyy ja fiilis on ihana! Valkoiset hiekkarannat ja upea hotelli odottaa. Vain yksi asia on vielä tekemättä; pakkaaminen.
Mitä pakata mukaan, kun ei ole koskaan käynyt paikassa, missä viettää tulevan viikon? Lue alta matkaoppaan vinkit!

Florida, USA

Yksi nyrkkisääntö pakkaamisessa on se, että vältä kantamasta turhaa tavaraa mukanasi. Suunnittele hieman etukäteen loma-aktiviteetteja, niin tiedät, minkälaisia vaatteita ja kenkiä tarvitset mukaan. Mukavat sandaalit ja lenkkarit ovat parempi vaihtoehto kuin korkokengät kolmessa eri värissä – trust me.

Lomalla on ihana pukeutua nätisti varsinkin illallisille, mutta hyödynnä tässä kohtaa asusteita! Upeat huivit, värikkäät bikinitopit ja näyttävät korut saavat valkoisesta ranta-tunikasta kauniin asukokonaisuuden illallispöytään.

Pitkät kaulakorut saattavat mennä matkan aikana pahastikin solmuun, joten ne kannattaa asettaa suoristettuna vaatteen päälle ja rullata. Hotellilla avaat käärön ja sisältä paljastuu siistinä pysyneet kaulaketjut.

Karpathos, Greece

Kosmetiikan kanssa teen yleensä niin, että hyvissä ajoin ennen lomaa kerään talteen lähes tyhjät tuotteet ja nappaan ne sitten mukaani reissuun. Loman jälkeen tyhjät shampoot ja silmämeikinpoistoaineet saavat jäädä hotellin roskikseen ja minulle vapautuu matkalaukusta tilaa tuliaisille.

Suosin myös testereitä esim. hajuvesissä ja seerumeissa. Pakkaa kosmetiikka uudelleensuljettaviin pusseihin ja jätä sinne ilmaa, ettei purkit avaudu ja sotke matkalaukkusi sisältöä.

Karpathos, Greece

Tilasin aikoinaan So Pretty -verkkokaupasta itselleni hamam-pyyhkeen. Se on helppo napata mukaan reissuihin, koska se toimii päivisin vilttinä rannalla sekä illalla hartiahuivina – kätevää!

SoPretty.fi hamam-pyyhkeet ovat laadukkaita ja kevyitä sekä ne kuivuvat nopeasti. Vaikka kyseessä on pyyhe, ei käyttömahdollisuudet todellakaan rajoitu kylpemiseen! Hamam-pyyhettä voi käyttää mm. pöytäliinana, asusteena, tai vaikkapa rantamekkona.

Lomalta palatessasi voit kääriä helposti särkyvät tuliaiset pyyhkeen sisään suojaan tai heittää sen huiviksi ja ottaa mukaan lentokoneeseen hyödyntäen sitä peittona siellä.

Hammam towels from SoPretty.fi

*Kaupallinen yhteistyö SoPretty.fi kanssa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.