Kohdeopas

Parasta pikaruokaa Floridassa

Olin missä päin maailmaa tahansa, ruoka kuuluu oleellisena osana lomaani. On mielenkiintoista kokeilla paikallisia ruokia ja löytää uusia suosikkeja ympäri maailman.
Floridan lomalla kiersin testaamassa erilaisia ravintoloita aina muutaman dollarin pikaruoasta herkullisiin pihviannoksiin! Kolmen viikon ravintolakierroksen jälkeen laitan ravintolat nyt top-listoihin; pikaruoka & ravintolat. Tässä artikkelissa esittelen pikaruokapaikat. Enjoy!

PIKARUOKARAVINTOLAT

1. Steak ‘n Shake

Ehdottomasti koko loman edullisimmat hampparit. Annoksen sai alle 5 dollarilla ja Amerikan suosituimmat pirtelöt olivat taivaallisen hyviä. Yli 80 vuotta ravintolan tarkoituksena on ollut tarjota laadukkaita hampurilaisia ja suussa sulavan hyviä pirtelöitä, Steak ‘n Shake.

2. Panda Express

Yksinkertaisesti parasta kiinalaista pikaruokaa. Edullinen ja ruoka on maukasta. Panda Expressissä saat vapaasti maistella eri vaihtoehtoja ennen kuin tilaat. Ruokia valmistetaan pieniä määriä kerralla, joten vaihtuvuus on suuri ja saat aina tuoretta ruokaa. Kaksi pääruokaa ja riisi/nuudeli juoman kanssa maksaa alle 10 dollaria.

3. Chick-fil-A

Herkullista kanaa ja vohveliranskalaisia! Pikaruokalan omistajan kristilliset arvot näkyvät vahvasti kaikessa heidän toiminnassaan. Sunnuntaisin ravintola on kiinni, koska se on pyhitetty lepopäivä ja työntekijät saavat viettää aikaa perheidensä kesken.
Ravintola on myös mukana tukemassa paljon paikallisten toimintaa ja esimerkiksi työntekijöiden univormut ovat valmistettu 100% kierrätetyistä muovipulloista. Annos maksaa noin 8 dollaria.

Zaxby´s (Lakeland)

4. Zaxby´s

Lisää kanaa! Zaxby´s tarjoaa laajan valikoiman herkullista kanaa ja lisukkeita. Erilaiset kastikkeet olivat kiva lisä. Annos maksoi alle 10 dollaria.

5. Frenchy´s Rockaway Grill

Clearwater rannalla sijaitseva ravintola tarjoili hyvää rantaruokaa; yksinkertaista, sormilla syötävää ja tuoretta. Tarjolla oli myös paljon erilaisia juomia ja mukin sai pitää halutessaan.
Saat ilmaisen t-paidan, mikäli kierrät kaikki heidän neljä ravintolaa Clearwaterissa ja tilaat nimikkojuoman niissä jokaisessa. Hampurilaisannokset olivat 10-15 dollarin välillä.

Frenchy´s Rockaway Grill (Clearwater)

Kaikki top-listan pikaruokaravintolat ovat ketjuravintoloita, joten voit vierailla niissä muuallakin kuin vain Floridassa! Frenchy´s ravintolat sijaitsevat vain Floridan alueella.

Käy myös kurkkaamassa Floridan parhaat ravintolat tästä!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.