Kaupallinen yhteistyö

Kultaisia hetkiä kotona

Vaikeinta maailmalle lähtiessä oli aikoinaan sanoa hyvästit perheelle ja toivoa, että nähdään taas pian. Kotiinpaluu olikin aina yhtä juhlaa – ihana nähdä kaikkia ystäviä ja viettää aikaa yhdessä.
Valitettavan usein kuitenkin vuosien aikana jouduin olemaan poissa syntymäpäiväjuhlista ja muista merkkitapahtumista.
Nyt olen kuitenkin Suomessa – ja on juhlan aika!

Watermelon with edible silver from Kultaamo.com

Matkaoppaana ollessani koti-ikävä oli kamala koko ensimmäisen kesän ja soittelinkin äidilleni lähes joka päivä. Ajan myötä ikävä helpotti ja aloin saamaan ilon irti matkaoppaana olemisesta. Mikäli vain oli mahdollista, yritin ajoittaa lomani niin, että pääsen Suomeen sukulaisten juhliin. Oli tärkeää viettää aikaa rakkaiden ihmisten ympäröimänä, kun oli myös niin paljon poissa ja yksin maailmalla.

Restaurant & Catering Picantina Food Oy

Nyt olen ollut Suomessa jo hyvän tovin ja ennen kuin kukaan perheestämme pääsee karkaamaan ulkomaille, päätimme juhlia kolmet synttärit samana päivänä! Vanhempani omistavat Vantaalla sijaitsevan pitopalvelun ja lounasravintola Picantinan ja ovat järjestäneet juhlia työkseen jo yli 20 vuotta. Ruoka on perheemme yhteinen intohimo ja haluamme nauttia kesästä yhdessä rakkaiden ystävien kanssa!

Taiga Chocolate – White chocolate with bilberries
Taiga Chocolate with edible silver from Kultaamo.com

Juhlapöydän herkkuja koristeltiin Kokkolassa sijaitsevan Kultaamon syötävällä kullalla ja hopealla. Kultaaja kehoitti käsittelemään tuotetta sille tarkoitetuilla puisilla pihdeillä, mutta muuten vain taivas oli rajana! Kultaa pystyy lisäämään oikeastaan mihin tahansa ja sillä saa tuotua ihanaa luksusta ainutlaatuisiin tilaisuuksiin.

Taiga Chocolate – Dark chocolate with smelt fish

Juhlissa suosioon nousi suomalainen premiumsuklaa Taiga. Sen herkullinen maku syntyy käsintehdystä suklaasta ja tarkkaan valituista raaka-aineista. Tulisiko sinulla ensimmäisenä mieleen lisätä kalaa suklaan sekaan? Ei välttämättä, mutta se toimii! Suklaassa käytettäviin marjoihin ei lisätä mitään ylimääräistä, vaan ylistetään luonnon omia makuja. Tässä suklaassa on jotain kiehtovaa ja sen omaperäiset makuyhdistelmät valloittavat juhlavieraat aivan varmasti. Pakkaukset itsessään ovat myös todella kauniita ja Taiga-suklaa on myös hyvä lahjaidea!

Taiga Chocolate – Dark chocolate with sea buckthorn berries
Taiga Chocolate – Dark chocolate with sea buckthorn berries
Taiga Chocolate with edible gold from Kultaamo.com

Vieraat ihastuivat kullalla koristeltuihin herkkuihin. Taiga-suklaan eri makuja nautiskeltiin mielenkiinnolla ja makuyhdistelmät olivatkin keskustelunaihe kahvipöydässä.
Nyt kun olen omissa juhlissa kokeillut syötävää kultaa ja suussa sulavan hyvää Taiga-suklaata, aion seuraaviin juhliin viedä lahjaksi näitä ylellisiä tuotteita. Kullalla ja suklaalla saa kuka tahansa loihdittua juhlapöydän tasokkaaksi herkkutaivaaksi!

Syötävää kultaa ja hopeaa voit tilata Kultaamo.com -sivustolta ja Taiga suklaata saat tilattua Taigachocolate.com -sivuston verkkokaupasta!

*Kaupallinen yhteistyö Kultaamo.com ja Taiga Chocolate kanssa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.