Arvonta

Osallistu arvontaan!

Olin juuri kuukauden Las Vegasissa ja Amerikasta tarttui mukaan paljon tuliaisia. Nyt haluan jakaa osan näistä ihanuuksista Teidän kanssanne ja toivon, että osallistut arvontaan!
Tämä ei ole yhteistyö, vaan olen ostanut itse kaikki arvonnassa mukana olevat tuotteet Las Vegasista. Onnea arvontaan!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Voittaja on arvottu Facebook sivujen tykkääjien, uutiskirjeen tilaajien ja tähän postaukseen kommentin jättäneiden kesken.

VOITTAJA ON SATU H. ONNEA!
Voittajalle on laitettu sähköpostiviesti postitusosoitetta varten.

Kiitos kaikille jotka osallistuitte arvontaan ja varsinkin ihanista kommenteista. Uusia upeita arvontoja tulee jatkossakin olemaan joten pysy kuulolla!

Arvonnan säännöt:

– Tilaa veronicakiani.com -uutiskirje, jotta saat aina viestin sähköpostiisi, kun blogissani on julkaistu uutta luettavaa! Mene etusivulle täältä ja jätä sähköpostisi. Muista vahvistaa tilaus!

– Tykkää veronicakiani.com Facebookissa

– Jätä kommentti, missä kerrot osallistuvasi arvontaan ja halutettasi kerro mielipiteesi blogista. Voit esittää myös toiveita postauksien suhteen!

Voit osallistua arvontaan vain kerran, useat saman henkilön osallistumiset poistetaan. Tilaamalla uutiskirjeen, tykkäämällä Facebook -sivusta ja jättämällä kommentin osallistut arvontaan yhteensä kolmella (3) arvalla.

Kilpailu päättyy 23.03. 2018 ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse (uutiskirjeen tilauksen yhteydessä jätettyyn osoitteeseen).
Voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkaistaan tässä postauksessa arvonnan päätyttyä. Palkinto postitetaan voittajan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen veloituksetta.

Palkinto:

– Michael Kors “Sady” musta nahkalaukku

– Smashbox “photo matte eyes” -meikkipaletti

– Nestle Hot cocoa mix – kaakaojuoma mix vaahtokarkeilla

– eos Shimmer -huulivoiteet “Sheer Pink” ja “Pearl”

Onnea arvontaan!

75 thoughts on “Osallistu arvontaan!

 1. Rakastan matkustamista ja nyt sairastamisen takia on hetkellisesti ‘tyydyttävä’ toisten matkakertomuksiin. Mutta niitä on ihana lukea ja haaveilla terveestä huomisesta… onnea kaikille arvontaan!

 2. Aika huikea arvonta! Mukana ehdottomasti, uutiskirje tilattu ja face-sivusta tykätty!! ja palkinto piristäisi kotiäidin arkea 🙂 mukavaa kevään odotusta!

 3. Mukana ollaan kolmella. Itse olen tykännyt kovasti blogistasi senkin takia, että ihan kuin sen kautta pääsisi reissuun, kun lukee kirjoituksiasi ja katselee kauniita kuvia kohteista. Näin Suomessa ainoastaan matkustaneena ja vielä joskus toivottavasti ulkomaille pääsevänä on ihana saada vinkkejä kohteista, ja itse olenkin täältä omaan unelmien vihkooni kerännyt vinkkejä kohteista mistä olet kirjoittellut. En muuttaisi mitään blogissasi. Ehkä joskus tulevaisuudessa tulee lähdettyäkin ensimmäiselle reissulle ulkomaille johonkin kohteeseen mistä olet kirjoittanut. Lisäksi on ollut mielenkiintoista lukea matkaoppaan töistä. Niin monta juttua olen lukenut siitä miten matkaoppaat ovat “kikattelevia blondeja” ja työ ei ole oikeata työtä. Todella ala-arvoista edes kenenkään kyseenalaistaa ja haukkua toisen työtä tai laittaa tietyn lokeroon joku työ. Kaikki työ on arvokasta ja näiden sinun postauksen myötä on päässyt kurkistamaan millaista se oikeasti on. Kiitos tästä. Joten summasummarun toivon edelleen samankaltaisia postauksia sekä kohteista, että myös matkaoppaana olosta. 🙂

 4. Blogisi löysin jokin aika sitten IG:n kautta. Ihailin kauniita matkakuviasi ja ne johdattivat minut blogisi ihmeelliseen maailmaan. Minusta on ihana lukea sinun kokemuksiasi ja vinkkejäsi vierailemista kohteistasi. Olen saanut blogistasi hyviä matkakohteita joista en ole kuullut aikaisemmin.

  Seuraan sinua FB, IG ja olen tilannut uutiskirjeen.

 5. Voi kuinka ihana arvonta, täytyy toivoa sormet ristissä!❤️ Löysin blogisi vasta hetki sitten, mutta ihastuin heti! Aivan ihania postauksia! Iloista kevättä!☀️

 6. Olen kolmella mukana! 🙂 Eniten blogissasi kiinnostaa matkustusaiheiset postaukset ja niitä haluaisin mielellläni lukea lisää! Ne antavat kivasti motivaatiota tauoilla jatkaa työpäivää, että pääsee itsekin reissaamaan! 🙂 Kiitos hyvänmielen blogistasi 🙂

 7. Ehdottomasti mukana tässä huikeassa arvonnassa (kaikki mahdollinen tehty eli 3 arvalla) 🙂 Olis ihana yllättää oma rakas 7.vuosipäivän kunniaksi näillä upeilla palkinnoilla. Innolla mukana arvonnassa, Olispa Onnea 🙂 ❤

 8. Kaikki tehty osallistumista varten, toivottavasti uutiskirjeen tilauskin meni oikein… Juttujasi on mukava lukea ja itsekin innostua sitten haaveilemaan matkoista 🙂

 9. Osallistun arvontaan! Blogisi on minulle uusi ja löysin sen facebookin ehdottamana. Nopealla vilkauksella se vaikuttaa hyvältä, vaikka tekstiä on ehkä vähän liikaa. Voisit kertoa enemmän itsestäsi ja laittaa myös kuvia enemmän koska ne ovat todella hyvin otettuja ja niitä on kiva katsoa (tuli ehkä vähän matkakuume myös) Yleisilme on todella siisti ja toivon että jatkat kirjoittelua vielä kauan. Minun kiinnostus blogiasi kohtaan ainakin heräsi heti kun sen näin.

 10. Mukana kahdella tai kolmella arvalla.
  Matkustaminen on ihanaa.
  (Vielä kun löytäisi itsekin siihen rahaa.) MK laukusta voin vain haaveilla…

  Ihana blogi sinulla. Kivoja kuvia ja vinkkejä.

 11. Sitä toivoisi itsekkin saavan matkustaa tuollaisiin paikkoihin kuvat värittävät ihanasti tekstiä. Toiveena olisi lukea postaus eroista ulkomailla vs. Suomi 🙂
  Kolmella mukaan!

 12. Hei!
  Mukana kolmella arvalla Löysin juuri blogisi ja nyt alkaa sitten aikamoinen luku-urakka ☺ Rakastan matkustelua ja olen kiinnostunut matkaoppaan työstä, joten blogi oli oikea löytö!

 13. Mukana kolmella arvalla! ehdottomasti parhaimman näköinen blogi mitä olen lukenut! teksti on selkeää ja kuvat ihania. tykkään sun blogin ulkoasusta, jatka samaa rataa!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.